SPICC

Solidaritate – respectul mutual față de unicitatea fiecăruia, profunda apreciere a valorii intrinsece a fiecărui individ, precum și respectul față de  mediul înconjurător și animale.

   Un vis pe care îl ai singur este doar un vis. Însă un vis pe care îl ai alături de mai mulți este realitate – John Lennon

Participare – utilizarea drepturilor, mijloacelor, spațiului și oportunităților disponibile pentru a influența deciziile politice, precum și angajarea în acțiuni și activități care să contribuie la construirea unei societăți prospere.

    Se vorbește tot timpul de drepturile democrației, dar principala ei responsabilitate este participarea – Wynton Marsalis

Incluziune – măsuri și acțiuni multidimensionale care au drept scop asigurarea oportunităților necesare pentru a obține drepturi egale.

  Trebuie să progresăm de la negativ la pozitiv. Încetați să fiți dezbinatori și deveniți inclusivi – Rick Snyder

Cooperare – conștiința unui destin comun și încrederea că împreună vom reuși să construim un viitor avantajos pentru toți.

    Prin cooperare, problemele neînsemnate capătă importanță, prin dezbinare chiar și cele mai importante se pierd – Sallustius

Comunicare – pentru că vrem să convingem și să ne convingem, să informăm și să ne informăm, să educăm și să fim educați, să impresionăm și să fim impresionați. Pentru că vrem să fim vocea TA!

Fiecare comunicare este o șansă de a împuternici pe cineva – Bruce Hyland

  • Popita Cristina

    Pentru a te respecta pe tine insuti, trebuie sa impui respect si sa oferi respect.